Ascbas, endustriyel mutfaga liderlik etmek icin kullanlan bir terimdir. Ascbas, herhangi bir mutfak ekibinin komutasnn altnda calsan ve mutfagn calsma sureclerini yoneten bir kisidir. Genellikle, sorumlu olduklar mutfaklarn yemek uretimlerini yonetmek, gda guvenligi ve hijyeni kurallarn uygulamak, personel egitimlerini saglamak ve yemeklerin malzemelerinin almn denetlemek icin ascbas tarafndan yonetilir. Ascbas, ayn zamanda, ekibinin uretimlerinden sorumlu oldugu icin calsanlarn denetlemek ve aralarnda iletisim kurmak icin de sorumludur.
Ascbasnn Genel Gorevleri
Ascbasnn genel gorevleri, yemek uretimlerini yonetmek, personel egitimlerini saglamak, gda guvenligi ve hijyeni kurallarn uygulamak ve yemeklerin malzemelerinin almn denetlemektir. Ascbas, kendi isletmesine ozgu islemleri yonetmek ve denetlemek icin sorumludur. Ascbas, kendi isletmesinin urunlerini alm surecinde, yemeklerin uretim surecinde ve servis surecinde kontrol etmek icin sorumludur. Ascbas, ayn zamanda, herhangi bir gda guvenligi problemi oldugunda, cozumler gelistirmek icin de sorumludur.
Ascbasnn Diger Gorevleri
Ascbasnn diger gorevleri, herhangi bir gda guvenligi ve hijyeni konusunda konusmalar ve egitimler vermek, personel egitimlerini saglamak, personel musteri iliskilerinin gelistirilmesini saglamak, ekip uyelerinin verimliligini ve motivasyonlarn arttrmak, personel calsma standartlarn belirlemek ve denetlemek, malzeme ve urunlerin guvenligini saglamak, asclarn calsma sureclerini denetlemek ve urunlerin kalitesini artrmak icin de sorumludur.
Ascbasnn Ingilizcesi
Ascbasnn Ingilizcesi "Head Chef" olarak bilinir. Head Chef, kendi mutfagnn uretimlerini yonetmek, gda guvenligi ve hijyeni kurallarn uygulamak, personel egitimlerini saglamak ve yemeklerin malzemelerinin almn denetlemek icin sorumludur.
Ascbasnn Genel Gorevleri
Ascbasnn genel gorevleri, yemek uretimlerini yonetmek, personel egitimlerini saglamak, gda guvenligi ve hijyeni kurallarn uygulamak ve yemeklerin malzemelerinin almn denetlemektir. Ascbas, kendi isletmesine ozgu islemleri yonetmek ve denetlemek icin sorumludur. Ascbas, kendi isletmesinin urunlerini alm surecinde, yemeklerin uretim surecinde ve servis surecinde kontrol etmek icin sorumludur. Ascbas, ayn zamanda, herhangi bir gda guvenligi problemi oldugunda, cozumler gelistirmek icin de sorumludur.
Ascbasnn Diger Gorevleri
Ascbasnn diger gorevleri, herhangi bir gda guvenligi ve hijyeni konusunda konusmalar ve egitimler vermek, personel egitimlerini saglamak, personel musteri iliskilerinin gelistirilmesini saglamak, ekip uyelerinin verimliligini ve motivasyonlarn arttrmak, personel calsma standartlarn belirlemek ve denetlemek, malzeme ve urunlerin guvenligini saglamak, asclarn calsma sureclerini denetlemek ve urunlerin kalitesini artrmak icin de sorumludur.
Ascbasnn Ingilizcesi
Ascbasnn Ingilizcesi "Head Chef" olarak bilinir. Head Chef, kendi mutfagnn uretimlerini yonetmek, gda guvenligi ve hijyeni kurallarn uygulamak, personel egitimlerini saglamak ve yemeklerin malzemelerinin almn denetlemek icin sorumludur.