Microsoft Office 2021 ve Windows 11'i ömür boyu 10 € karşılığında Godeal24'te edinmek için son şans

Godeal24'ün yaz fırsatlarından yararlanarak Microsoft Office ve Windows 11 için orijinal lisans anahtarını sadece 10 avrodan başlayan fiyatlarla edinin!

Elbette, Office'e harika alternatifler bolca var, ancak özellikler ve kullanım kolaylığı söz konusu olduğunda, Microsoft'un ofis paketinin yerini hiçbir şey tutamaz. Bu ve daha birçok nedenden ötürü, Microsoft Office onlarca yıldır pazara hakimdir ve milyonlarca evde, okulda ve ofiste mevcuttur ve belge oluşturmayı kolaylaştıran güçlü bir araç seti sunar.

Tek engel muhtemelen oldukça yüksek fiyatıdır. Neyse ki, Godeal24 özel indirimi sayesinde Microsoft Office ve Windows'ta çok tasarruf edebilirsiniz. Microsoft Office Professional 2021'e ömür boyu erişim sadece 27,25 €'ya (299 €'dan düşürüldü) satışta. Müşterinizi etkilemek için slayt sunumları oluşturmanız mı gerekiyor? Takım arkadaşlarınızla uzaktan yeni bir proje yönü hakkında görüşmek mi istiyorsunuz? Microsoft Office, bu hedeflere ve daha fazlasına ulaşmanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Bu tek seferlik satın alma ile, aşağıdaki uygulamalara ömür boyu erişim elde edeceksiniz: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Teams, Publisher ve Access. En son özelliklerin hepsine ihtiyacınız yoksa, yalnızca 19,99 €'ya (219 €'dan düşürüldü) MS Office Professional 2019 teklifine yönelmenizi öneririz, bu teklif ömür boyu kullanım için sunulmaktadır. Bu teklif, lisans anahtarınızın ve indirmenizin anında teslim edilmesinden yararlanmanızı sağlar, bu da onu çok kullanışlı hale getirir ve yazılıma anında erişimi garanti eder.

Godeal24 tekliflerinden yararlanıyorum

Godeal24'te şu anın en iyi teklifleri

Microsoft Office ile üretkenliğinizi 15€'dan başlayan fiyatlarla artırın!

İşletim sistemini Windows 11 Pro'ya yükselterek bilgisayarınızı bir güvenlik ve üretkenlik feneri yapın, şimdi Godeal24'te sınırlı bir süre için sadece 13,25 dolara (eskiden 199 dolardı) satın alın. İş akışınızı kolaylaştırmak için Windows 11 Pro'nun anında düzenlerini, yeniden yerleştirme seçeneklerini, iyileştirilmiş sesle yazmayı ve daha fazlasını kullanın. Hatta araştırmanızı hızlandırmanıza ve ayarları değiştirme, belgeleri özetleme ve daha fazlası gibi günlük görevleri otomatikleştirmenize yardımcı olmak için akıllı bir yapay zeka asistanı olan Copilot'a bile sahiptir. Rakipsiz bir fiyata işletim sistemi yükseltmesi alın.

Bilgisayarınızı 10 €'dan başlayan fiyatlarla Windows'un en son sürümüne güncelleyin

NET62 koduyla %62'ye varan indirim kazanın

Rakipsiz fiyatlarla toptan satış !

NET50 koduyla Windows ve Office'te %50'ye varan indirim

Bilgisayarınız için daha fazla araç en iyi fiyata!

Evinde Tanrısal24indirimli Microsoft lisanslarıyla çok fazla zaman ve paradan tasarruf edebilirsiniz. Bu, gerçek güvenlik yazılımlarına ve diğer araçlara erişmenin en iyi yoludur. Bu şekilde, Windows işletim sistemini ve Microsoft Office paketini rakipsiz bir fiyata alabilirsiniz.

Ayrıca, Godeal24'ten sipariş verdiğinizde, Godeal24 anahtarınızı satın alma işleminizden saniyeler sonra doğrudan e-posta gelen kutunuza gönderdiğinden hızlı ve güvenli dijital teslimattan yararlanırsınız. Ayrıca, TrustPilot'ta %98'lik genel memnuniyet derecesi ve 7/24 teknik destekle, satın aldığınız ürünün kalitesinden emin olabilirsiniz.

Herhangi bir sorunuz varsa Godeal24 ile aşağıdaki e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz: [email protected]

Godeal24 tekliflerinden yararlanıyorum

🔴
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.

Godeal24 ile ortaklık halinde