Lenovo Tab P11'de harika fırsat, ultra yüksek kaliteli bir Android tablet (-%34)

Amazon

New member
Bu cihaz çok iyi yapılmış ve uzun bir pil ömrüne sahip.



Amazon, Prime Day ve satışların sona ermesinden sonra bile amiral gemisi ürünlerinde hala birçok indirim sunuyor. Saatler, akıllı telefonlar, elektrikli süpürgeler ve hatta bağlı bileklikler: teklifler çok sayıda. Örneğin, Lenovo Tab P11'in 229 avroluk bir fiyata mevcut olduğunu fark ettik, bu da 349 avroluk taban fiyatına kıyasla 120 avroluk bir tasarruf anlamına geliyor. Ya da %34'lük bir indirim. Ancak, bu fırsatın yarın hala geçerli olup olmayacağını bilmiyoruz.

Bu fiyata tableti kendinize hediye etme şansına atlamaya karar verirseniz, birkaç önemli garantiden yararlanacağınızı bilin. İlk olarak, üretici size tasarım hatalarına karşı 2 yıl koruma sunuyor. Ayrıca, Amazon platformunun kullanıcıları için %100 ücretsiz iade politikası sunuyor. Yani, üründen memnun kalmazsanız, tek bir kuruş harcamadan iade edebilirsiniz. Dahası, paranız tamamen iade edilecektir.

Tekliften yararlanıyorum

Teslimat tarafında, Lenovo Tab P11'in, ikinci neslinde, Amazon Prime ile gönderime uygun olduğunu bilin. Bu, ilişkili bir aboneliğiniz varsa, gönderim masraflarını ödemeniz gerekmeyeceği anlamına gelir. Ayrıca, paket 24 saat içinde (iş günlerinde) evinize ulaşacaktır. Aksi takdirde, tableti almak için yalnızca 29 Temmuz'a kadar beklemeniz gerekecektir, bu da hala kabul edilebilirdir. Burada da teslimat tamamen ücretsizdir, bu nedenle yine de birkaç avro tasarruf edersiniz.

Bu Lenovo dokunmatik ekranlı tablet, Fransa'da ve uluslararası alanda tanınan bu Asyalı üreticinin başarısının harika bir kanıtıdır. Gerçekten de ekran güzel, büyük ve rahat, ancak tasarım taşınabilirliğini koruyor. Bu, bu tür bir cihazdan bekleyeceğiniz şey. Dahası, buradaki performans, Samsung veya Apple gibi sektördeki büyük isimlerle rekabet edebilecek kadar fazlasıyla mevcut.

Lenovo Tab P11'in teknik özelliklerine odaklanın


Lenovo Tab P11, dediğimiz gibi nispeten kompakt. Bu nedenle küçültülmüş boyutlar ve yalnızca 520 g'lık bir kütle sunuyor. Performans açısından, üreticinin burada 6 nanometre hassasiyetle işlenmiş bir MediaTek Helio G99 çipine bahse girdiğini bilin. Bu çip, sonuçları da yüksek olan bir Mali-G57 MC2 GPU ile ilişkilendirilmiş toplam 8 çekirdekten oluşuyor. Böyle bir teknik sayfayla, en ufak bir yavaşlamadan korkmanıza gerek kalmamalı.

Lenovo Tab P11'i tercih ederek, aynı zamanda mükemmel bir ekrandan da faydalanırsınız. Bu, kullanıcılara akış veya üretkenlik için ideal olan 11,5 inçlik büyük bir diyagonal sunar. 400 nit parlaklığa sahip bu IPS LCD panel, 5:3 oranı ve inç başına 203 piksel yoğunluğuyla 1.200 x 2.000 piksellik bir tanım da sunar. Boyut/ekran oranı, bu fiyat için oldukça makul bir rakam olan %82,6'dan az değildir.

Bu fiyata size sunduğumuz dokunmatik tablet 4 GB RAM ve 128 GB dahili UFS depolama ile birlikte geliyor. Cihaz ayrıca Google Play Store ile milyonlarca uygulamayı indirmenize olanak tanıyan Android 12L işletim sistemiyle çalışıyor. Bir bonus olarak, daha düşük bir maliyetle bellek eklemenize olanak tanıyan bir SD kart okuyucunun da dahil olduğunu bilin. Bu, daha iyi depolama alanına sahip bir tablete daha fazla yatırım yapmanızı önler.

Son olarak fotoğraf kısmından bahsedelim. Bu tabletin arkasında geniş açılı f/2.4 diyafram açıklığına sahip 13 megapiksellik bir ana fotoğraf sensörü var. Bu lense eşlik eden bir LED flaş, gece bile pozlar yakalamanızı sağlıyor. Ve bu lensle saniyede 30 kare hızında 1080p'ye kadar film çekebilirsiniz. Ancak ön tarafta selfie sensörü 8 megapiksel ile sınırlı, ancak temel görüntülü görüşmeler için fazlasıyla yeterli. Her durumda, bir tablette bir kamera telefonunun gücüne ihtiyacınız yok.

İkinci nesil Lenovo Tab P11 tableti bu fiyata almak için hemen buraya tıklayın:

Amazon'daki tekliften yararlanıyorum

🔴
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.